Afspraken – Huisartsenpraktijk Melkweg – Amstelveen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Melkweg
Melkweg 2 1188 LB
Amstelveen

Afspraken

Wij werken op afspraak. Voor een consult staat  standaard 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of meer tijd nodig? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, zodat wij er in de agenda rekening mee kunnen houden.

Op werkdagen kunt u de praktijkassistente bellen tussen 8.00 en 12.00 uur voor het maken van afspraken, het aanvragen van visites en herhaalrecepten. Ook kunt u met korte vragen bij haar terecht. U kunt ook online een afspraak maken of een vraag stellen door een account te maken via hapmelkweg.uwzorgonline.nl

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de rede van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en de spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Huisbezoeken

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een bezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur van de huisarts te komen.

Online afspraak maken

Online kunt u ook een afspraak maken, houdt u er rekening mee dat dit gaat om 1 afspraak dus voor 1 onderwerp/klacht. Voor kinderen zonder eigen email adres dient u ons te bellen. Online afspraak maken? druk op deze link: hapmelkweg.uwzorgonline.nl of log in via de bovenzijde van de site.

Zorggebied

De wijken Waardhuizen en Middenhoven

Wat moet u doen als u niet op een afspraak kunt komen?

Meldt dit uiterlijk 24 van tevoren bij de assistente. Wanneer de afspraak niet wordt afgemeld zullen wij een “no- show” tarief hanteren. Deze rekening wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar dus dient u zelf te betalen.

Een “no- show”tarief bedraagt voor een enkel consult € 25,- en bij een dubbel consult € 50,-.